Kaše shitake s jáhly
Navzdory názvu, tato kaše je lahodnou sladkou delikatesou rozplývající se na jazyku miminek ( a také dospělých! ). Když přijde řeč na kaše, není nic lepšího než seznámit organismus...
Navzdory názvu, tato kaše je lahodnou sladkou delikatesou rozplývající se na jazyku miminek ( a také dospělých! ). Když přijde řeč na kaše, není nic lepšího než seznámit organismus...
Mnoho kojenců je představeno klasickému pečivu z obchodu předtím, nežli jejich trávicí systém vývojově dozraje do fáze, kdy je jejich střevo technicky schopno zvládnout strávit lep...
Rýžové kaše jsou obecně velmi oblíbenou snídaní pro děti. Bohužel, mnoho rodičů v dnešní době sáhne po instantní rýžové verzi. Rýžové procesované obiloviny nejsou správnou volbou ...
RECEPTVhodné od 10 m+Doba přípravy: přes nocIngredience 500g zralých banánů, oloupaných, nakrájených na kolečka 2 PL syrovátky 1 PL mleté skořice Postup Pokrájené...
Osobně fermentovaná jídla vnímám jako velmi nutriční. Jsou to jídla vyráběná podle tradičních metod našich prarodičů a snad každá kultura je využívá ve svých kuchyních. Pokud jste ...
Lízátka z mateřského mléka jsou skvělým pomocníkem mimo jiné i v době růstu zoubků. Nejen že hydratují, ale také příjemně chladí, což pomáhá aby bolest dásní odezněla co nejrychlej...
Domácí vývar z kostí je bohatý na živiny, a navíc velmi levný. Historicky společnost kladla důraz na využívání celého zvířete. Bohužel tento zvyk v současné době již není tak popul...
Téma brumík se u nás poprvé objevilo, když si je Benedikt skoro každý den nosil domů ze školky. Nejen že tím objevil kouzlo sladkostí, ale časem mi začalo trochu vadit, že jsem nep...
Chia semínka patří do kategorie superfood a já osobně jej řadím na seznam prvních 10 surovin, které by mělo miminko dostat hned v začátcích weaningu neboli přechodu od mateřského m...
Obecně se ryby mohou zařadit do jídelníčku okolo 8.–9. měsíce, ale vyrobit pyré z ryby, které by zároveň chutnalo lahodně a miminko jej neodmítlo, je poměrně náročné, ryby mají spe...